Monday, May 31, 2010

Άλλοι βάζουν άλλοι βγάζουν




Ύστερα από τέτοιο χάλι που έχουν τα μελίσσια στην Πάρο και όχι μόνο αναγκάστηκα να κατεβάζω ορόφους και να ενώνω μελίσσια μπάς και πάρω λίγο θυμαρίσιο.Τα ίδια μου λένε και πολλοί φίλοι στις κυκλάδες και αλλού.Το θυμάρι έχει ανοίξει σε μικρό ποσοστό βέβαια αλλά σε κάθε ανθό γίνεται πόλεμος πιά μέλισσα θα πρωτοπάρει το νέκταρ του.Έχω κατεβάσει καμιά 30αριά ορόφους μέχρι τώρα ελπίζοντας οτι δεν θα χρειαστεί να κατεβάσω και άλλους.Εκτός αυτού άρχισαν να κάνουν την εμφάνησή τους οι σκούρκοι και μάλιστα αρκετές μάνες.Νόμιζα με την τελευταία βροχή θα τους έκανε ζημιά στις φωλιές αλλά από ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Στην πρώτη φωτό μια πέρδικα ποζάρισε στο κινητό μου.

6 comments:

Mesologgi bee said...

Μάρκο βάλε αυτή την εποχή κόλλα με ψάρι ή κιμά.

ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ said...

Μάρκο το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή την στιγμή είναι υπομονή και δεις που όλα θα πάνε καλά θα γυρίσει που λένε ο τροχός .
Την πέρδικα και τα μάτια σου , έχω πολύ καιρό να ακούσω τον ήχο της και κυρίως όταν σηκώνεται .
Να σε καλά φίλε

Ερευνώντας και μαθαίνω said...

Μάρκο που θα πάει θα ...γυρίσει ο τροχός και για σένα , δύσκολη-επίπονη-ασταθής σε παραγωγή-απόδοση γενικά κάθε γεωργική ενασχόλιση αλλά έχει και τις χαρές της γι' αυτό εξάλλου ασχολούμαστε με το...άθλημα εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι.

chaniabee said...

Φέτος την πατήσαμε φίλε!!!!

Exagono said...

Μαρκο κουραγιο ρε φιλε.
2 στα 2 σε πηγε?
Του χρονου να βγαλεις για ολες τις χαμενες χρονιες που ειχες.

Anestis Ketsetzidis said...

Μάρκο
αισιοδοξία...