Thursday, May 17, 2007

Πόνος.......

Υπάρχουν από ότι ξέρω δύο είδη πόνου.Πόνος συναισθηματικός(σώψιχος,καρδιάς) και πόνος πραγματικός που σε κάνει να αντιδράς,να βρίζεις κλπ.Σχεδόν σε όλο μου το σώμα με έχουν τσιμπίσει μέλισσες και νιώθω ένα έντονο κάψιμο αλλά τα χειρότερα από όλα με σειρά πόνου και μάξιμουμ το 10 είναι:10 παίρνει το τσίμπημα στα γεννητικά όργανα.Πόνος φοβερός μιά φορά που μπήκε μια ρουφιάνα μέσα απ΄το παντελόνι και με τσίμπησε πάνω στην βάλλανο(δεν ξέρω αν γράφετε ετσι)κοινώς στο κάτω κεφάλι.Δέν φτάνει ο πόνος που είχα αλλά είχα και τον Σπύρο που μιλάγαμε στο κινητό να μου κάνει πλάκα λέγοντάς μου ότι "θα το ΄φχαριστηθεί η κυρά".Από τον πόνο δάκρυσαν τα μάτια μου.9 παίρνει το κέντρισμα στην άκρη του αυτιού.Με πήρε ο Κώστας από το Αλιβέρι στο κινητό όταν έκανα επιθεώρηση κάτι να πούμε και μόλις κόλλησα το κινητό στο αυτί βρήκε μιά που..να την ευκαιρία και μου την έκατσε.Ειναι και αυτός πολύ δυνατός πόνος.Στον ίδιο βαθμό βάζω πάντα από την δική μου εμπειρία και το τσίμπημα στον σβέρκο.8 τσίμπημα στην παρανυχίδα που μου την έχουν κάνει πολλές φορές όταν θέλω να το παίξω άνετος.7 κέντρισμα στο νεύρο στο πάνω μέρος της παλάμης που για αρκετό χρονικό διάστημα πριζόμουν όταν με τσιμπούσαν σ΄αυτό το σημείο και εδώ στο ίδιο βαθμό θα βαλω το κέντισμα πάνω στην μύτη.6 στο νεύρο πίσω από τον αστράγαλο στην φτερνα, και πονάει αρκετά.Όλα τα άλλα έπονται πάντα με προσωπική εκτίμηση.

11 comments:

zepos said...

Αυτές τις μέρες με έχουν τσιμπήσει αρκετές φορές αλλά πόνο πολύ δεν είχα, μόνο λίγο έντονο στην αρχή. Βάζω και λίγο από το στικ αμωνίας για τα τσιμπήματα.
Όμως το πρήξιμο ρε Μάρκο δεν το μπορώ..Πολύ πρήξιμο.. Στη μούρη ρε γαμώτο!!

BeeHappy said...

Προχθές λοιπόν που κλείναμε τα πορτάκια για τη μεταφορά, ξαφνικά τρώω 2 τσιμπιές στα δάχτυλα. Πουθενά μέλισσες, πουθενά κεντριά. Ρε γαμώτο λέω, ήταν και ψιλοσκοτεινά πια, που στο διάολο ήταν και δεν τις είδα?
Τελικά ήταν κάποιο φυτό ακριβώς μπροστά στα πορτάκια, όχι τσουκνίδα, που έριχνε ένα δηλητήριο, τύφλα να έχει η μέλισσα. Το ένα δάχτυλο μάλιστα πρήστηκε σε 10 λεπτά και ξεπρήστηκε το πρωί.

μελονικος said...

Eλεγε μια: το πρωϊ που πήγε ο αντρας μου στα μελισσια τον τσιμπίσαν στα τέτοια του και πρήστηκαν, γίναν σα μπουκάλι και πονά πολύ! Να πάρει ο θεός τον πόνο και ν'αφίσει το πρίξημο.
Πιό πολύ πονεί η κακία απο φίλο και συγκενή. Τις πιο πολλές φορές χωρίς λόγο.

blacksheep said...

Με έκανες και πόνεσα και εγώ με την περιγραφή σου, δάκρυσα

Και εγώ ακόμα δεν το έχω συνηθίσει το κεντρί, το φοβάμαι ακόμα οφείλω να ομολογήσω. Προχτές έφαγα και εγώ μια στο αφτί, στο πτερύγιο ακριβώς και ο πόνος με έσκισε.
Κουράγιο σε εμάς.

Φιλικά Γιάννης

Yorgos said...

Ειναι και τι θα εχουν φαει πριν οι άτιμες.... Μου την χώσαν στο αυτί, πόνεσε αρκετά(ινδιακικος αυτοσχέδιος χορός γύρω από τα πεύκα) αλλα τις τελείωσα τις δουλειές. Ελα όμως την ώρα που έφευγα κατάλαβα ότι κράνος δεν μπαίνει με τίποτα!

Beekeeper said...

κυριοι.. με εχει τσιμπήσει μεσα στο ρουθουνι και δεν εγινε τιποτα (μονο που βουλωσε η μυτη μου απ το πρηξιμο. Με εχει τσιμπήσει και πανω ση μυτη στο κοκαλο και νομιζα οτι θα λιποθυμουσα. Νομιζα οτι μου τραβανε το το ματι απο μεσα απο τη μυτη να μου το βγαλουν.Ασυληπτος πονος. Σχετικα ειναι ολα... καμια φορα βρισκουν κατι νευρα και σε τρελαινουν.

Σερσενι εχει γαει κανεις σας? Εγω αυτο ειναι που θεωρω οτι πρεπει να ποναει.

μελονικος said...

Είναι μικρό"4χλς" γι'αυτό πονάει.
Αμα ηταν 20 εκατοστά μπορεί να το
φχαριστιόμασταν κιόλας.

Anonymous said...

ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΝΙΚΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ο πονοs ειναι ο καλυτεροs φιλοs του ανθρωπου.Προσωπικα το κεντρισμα στο σημειο τηs καρδιαs με πεθανε.anestis k

Anonymous said...

Πονάμε:αρα είμαστε ζωντανοί!!!!!
Νικος

chaniabee said...

εγώ έχω φάει 2 τσιμπήματα που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ ,το ένα ήταν στο σβέρκο 11 η ώρα την νύχτα σε μια μεταφορά ενός φίλου και με έπιασε πρώτη φορά η αλλεργία και 2 πάνω στο ματοτσίνορο ,να φαντασθείτε που την έβλεπα που ερχόταν με τον κώλο παρατεταμένο!!!!!!