Saturday, May 19, 2007

ήρθε ήρθε ήρθε

Επιτέλους ύστερα από δεήσεις και παρακάλια ήρθε η βροχή που τουλάχιστον εμείς οι μελισσοκόμοι της Πάρου περιμέναμε με αγωνία.Τώρα μπορεί να δώσει κάτι το θυμάρι γιατί αλλοιώς το είχαμε χάσει το παιχνίδι.Από την μεριά του μελισσοκόμου θέλω βροχή από την μεριά του πατέρα δεν την θέλω και εξηγούμαι.Υστερα απο πολύ καιρό αναμονής ήρθε επιτέλους το Ο.Κ για να ανοίξει ο μεγάλος μου γιός το πρακτορίο των Ταχυμεταφορών ΕΛ.ΤΑ. και Ταχυδρομικό Πρακτορίο Β τάξης.Όπως καταλαβαίνετε τα άλλα όλα παραμερίστηκαν και ριχτίκαμε στην δουλιά να προλάβουμε να ανοίξουμε το μαγαζί πριν αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν.Χτές λοιπόν είχα αρχίσει να βάφω την εξωτερική πόρτα όταν άρχισαν οι πρώτες σταγόνες να πέφτουν στο κεφάλι μου.Γιά ελάτε στην θέση μου απ΄την μιά μεριά να θέλω την βροχή και απ΄την άλλη να βρίζω.Τελικά αναγκάστηκα και έβγαλα την πόρτα για να την βάψω ευτυχώς όλα πήγαν καλά.Η βροχή δε συνεχίζει μέχρι τώρα που γράφω.

9 comments:

Anonymous said...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

zepos said...

Βρέχει όμως σήμερα ε; Εδώ ρίχνει ψιλόβροχο από το πρωί!! Δεν το πιστεύω! Καλό για τα μελίσσια αλλά μόλις πριν 3 μέρες ράντισα το αμπελάκι.. Από βδομάδα φτου και απ'την αρχή!!
Θα τάχει παίξει και ο Θεός με μας..βρέχει βρίζουμε..δεν βρέχει αρχίζουμε τις λειτανίες..

μελονικος said...

Ενας είχε ένα παιδί τσουκαλά και ένα παιδί μποστανιτζή.Μια μέρα πήγε να τούς επισκευθεί.Του λέει ο πρώτος:αν βρέξει καταστράφικα!
Εχω πολά τσουκάλια στον ήλιο να στεγνώσουν.Πάει στο δεύτερο: Αν δε βρέξει καταστράφικα:έχω φυτέψει πολά μποστανικά. Οταν γύρισε στη γυναικα του τησ είπε:είτε βρέξει,είτε δε βρέξει το ένα παιδί καταστράφικε.Ομως η βροχή είναι πάντα καλή

Anonymous said...

νίκος από πιό νησί είσαι;

BeeHappy said...

Καλώς τηνε κι ας άργησε και καλές δουλειές.

μελονικος said...

Προς parosbees : είμα από τη Σκόπελο.

chaniabee said...

τώρα θα μας στέλνεις τις βασίλισσες με λιγότερο κόστος!!!! αλλά για να σιγουρευτώ το τι θα μου πουλήσεις έρχομαι αύριο κατά τις 3 να τις δω από κοντά !!!!!

Anonymous said...

συνάδελφε μελισσοκόμε, εύχομαι πρώτα υγεία σε σένα και στην οικογένειά σου, καλές δουλειές στον συνάδελφό μου - (το πτυχίο μήπως θα το κρεμάσετε στον τοίχο, να φέρω και το δικό μου (που κάπου τοχω καταχωνιασμένο)???) - και επίσης εύχομαι ο φετινός τρύγος να είναι σημείο αναφοράς για τους επόμενους τρύγους..
Χαιρετισμούς στην οικογένεια και στους Κρητικούς που απ'ότι έμαθα κάνουν επιθεώρηση στις βασίλισσές σου -:).

Anonymous said...

Ρούλα ευχαριστώ για τις ευχές.Το πτυχίο δεν ξέρω αν το κρεμάσει ή όχι αλλά το σημαντικό είναι ότι μορφώθηκε σαν άτομο.Χάσατε που δεν κατεβήκατε Πάρο μαζί με τους Χανιώτες γίνεται χαμός.Καταλαβαίνω όμως το αγχος που έχετε για τους διαγωνισμούς των παιδιών και πάω πάσσο.Λίγος όμως ο χρόνος που κάθησαν αλλά ελπίζω σε άλλη φάση να καθήσουν περισσότερο.Το γέλιο που πέφτει δεν περιγράφεται.Πάντως μετά την επιθεώρηση των μελισσιών και βασιλισσών από τον Παντελή περιμένω να πάρω καλή βαθμολογία.