Wednesday, June 20, 2007

Το είδα και....αυτό

Μεσημεράκι μιά από τις σπάνιες μέρες που δεν τρέχω λόγω μεγάλης ζέστης και κάθομαι στον η/υ μου.Μπαίνω στο youtube και ψάχνω μήπως και δω τίποτα καλό γιατί άλλο; μα για τις μέλισσες φυσικά.Σε κάποια φάση μπαίνω σε ένα βιντεάκι και τί βλέπω έναν ΗΛΙΘΙΟ να ρίχνει με το τουφέκι το 12άρι σε ένα σμαράκι μιά φούχτα.Ρε παιδιά ντράπηκα που είμαι κυνηγός.Εχω ξαναγράψει τις απόψεις μου για τους ηλίθιους που για τον ΑήΒ τρόπο σκοτώνουν τα σμαράκια.Εχω δεί να τα καίνε,να τους ρίχνουν διάφορα εντομοκτόνα χημικά, να τα κτυπούν με διάφορα μέσα(κλαδιά,πέτρες,κλπ)αλλά να τα τουφεκάνε δεν ματάχω δεί.Αυτό θα μου πείς είναι το πρώτο βαναυσο που έχεις δεί στην ζωή σου;Δεν έχεις δεί μωρά παιδιά να πεθαίνουν από πείνα ή λόγω έλλειψης πόσιμου νερού και σε πείραξε αυτό;Πάντα ήμουν και είμαι ευαίσθητος με τα παιδιά και γενικά με την ανθρώπινη δυστυχία,αλλά αυτό με σοκάρισε περισσότερο από τα άλλα.

4 comments:

zepos said...

Και γω εξοργίζομαι πολύ οταν βλέπω ή μαθαίνω τέτοια περιστατικά.
Εχθές έμαθα από γνωστό μου ρε γμτ, οτι ψέκασε με εντομοκτόνο ένα μικρό σμάρι που έκανε το τραγικό λάθος να μπεί ΄στην κουζίνα του από το ανοικτό παράθυρο.. Το τι του είπα δεν ..γράφεται!

μελονικος said...

Είναι με μια έννοια πολύ εγωιστική η κοινωνία μας .
Είτε έμμεσα , είτε άμεσα εξολοθρεύουμε κάθε ζωή που βλέπουμε, μερικές φορές αυτό το κάνουμε και για διασκέδαση.¨ Άλλοι σε όλα τα είδη , και άλλοι επιλεκτικά.
Όπως εγώ. Σφήκες, κουνούπια, μελισσουργούς, ακάρεα και κάθε λογής ζωή που κρίνω πως είναι επιζήμια για μένα και αυτά που αγαπώ.

chaniabee said...

εχω γράψει παλαιότερα οτι πριν ασχοληθώ με τα μελισσακια , έβλεπα Κυψέλη και έτρεχα με 1000 , δεν γνώριζα , κανεις δεν μου ειχε μιλήσει γι αυτον τον υπεροοργανισμο !με το δίκιο τους λοιπόν φιλοι μου ,μερικοί,
αντιμετωπίζουν αυτα, που εμεις ειμαστε ερωτευμένοι μαζι τους. προσπαθούν να προστατέψουν τους δικους τους ανθρώπους και τους εαυτούς τους βέβαια, με οποιοδήποτε τροπο !εμεις λοιπόν σιγα σιγα πρέπει να φθιαξομε το κλίμα ! εμεις που ξέρομε και πρέπει να το κάνομε !!!!

Anonymous said...

Kαλημερα απο το καμινι τηs Θεσσαλονικηs.Oταν δεν υπαρχει παιδεια,υπαρχει ηλιθιοτητα σε βαθμο κακουργιματοs.