Thursday, May 8, 2008

Ξεκούραση

Σχεδόν όλη την νύχτα έβρεχε και συνεχίζει μέχρι τώρα πρός μεγάλη μου ευχαρίστηση.Βέβαια υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις που δεν θέλουν την βροχή αλλά τί να κάνουμε; Μιά έτσι μια αλλιώς δεν είναι και η ίδια η ζωή;.Πάντως σήμερα θα ασχοληθώ με την ξεκούρασή μου γιατί το χέρι με τρελαίνει στον πόνο (δεν μπορώ να σηκώσω ούτε ένα τελάρο)και όπως είπε και ο φυσιοθεραπευτής που τον επισκεύθηκα χτές θέλει ξεκούραση και ασκήσεις.Μάλιστα μου πρότεινε (ξέρει οτι είμαι μελισσοκόμος) και δυό σημεία να βάλω μερικές μέλισσες να με κεντρίσουν.Χαρακτηριστικά μου λέει:Με ξεκούραση και ασκήσεις κάθε τρείς ώρες σε 20 μέρες θα έχεις βελτίωση 50%.Αν συνδιάσεις και κεντρίσματα και έχεις μεγαλύτερο ποσοστό καλυτέρευσης αυτό θα οφείλεται στα κεντρίσματα.Θα δούμε!

5 comments:

Anonymous said...

Oti prepei itan i vroxoula gia na drosisei ta louloudia.Ap'oti les prepei na pire kala nera i paros.Stin amorgo ligotera.

skyrianbee said...

Εδω δεν εβεξε καθόλου αλλά έπεσε πολύ η θερμοκρασία. Μαρκο περαστικά και αστές να σε τσιμπάνε.

chaniabee said...

και μετά σου λένε ότι στους μελισσοκόμους δεν πονάνε τα κόκαλα!!!

πατεντιάρης said...

Μάρκο περαστικά!
Λίγα τσιμπίματα πιστεύω μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν.
Η υπερβολή βλάπτει πάντα.
Και πάλι περαστικά!

Κώστας Ελευθεριου said...

Μάρκο πρώτα απ όλα περαστικά σου.Είχα δει σε σένα τον συμπιεστή που έχεις για την αναρρόφησει του Β. Πολτού και μου άρεσε η απλότητα της , και σε αντέγραψα το ομολογώ.
Έχω έναν κουμπάρο ψυκτικό που την μιά μέρα του το είπα και την άλλη μου το έφερε έτοιμο για χρήση.
Έγώ χρησιμοποιώ σωληνάκια απο ορούς ή καθετηρες μιάς χρήσης.
Αν τελευταία φτερνίζεσαι , εγώ φταίω που λέω "να σαι καλά μάρκο" , πιστεύω να μήν κατηγορηθώ για τον πόνο στο χέρι (αστείο).

Σε ευχαριστώ για την ανάρτηση που έκανες τότε, έτσι να κάνουμε όλοι μας.