Wednesday, January 14, 2009

Δεν παίζονται

Παρά την πολλή δουλιά που έχω στο μαγαζί (μελισσοκομικό) δεν άντεξα να μην γράψω δυό λόγια για ορισμένους δημοσιογράφους της κρατικής και ιδιωτικής TV.Ζούμε το δράμα της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού από τους Εβραίους που θα έλεγε κανείς δεν έμαθαν από την δική τους γενοκτονία που έκανε σε βάρος τους ο Χίτλερ.Έχουμε και εδώ τις απαγωγές και για να γίνω πιό σαφής την απαγωγή του Π.Παναγόπουλου.Ο τίτλος της ανάρτησης έχει να κάνει με αυτό που άκουσα το πρωΐ από δημοσιογράφο της Ερτ."Η αστυνομία έχει ειδοποιήσει μέσω του Φαρμακευτικού συλόγου να την ενημερώσουν άμεσα αν πάει κάποιος στο φαρμακείο τους και ζητήσει τα συγκεκριμένα φάρμακα που παίρνει ο κ.Παναγόπουλος για να ερευνήσουν τον αγοραστή".Αυτό και αν είναι τρέλα δλδ λένε στους απαγωγείς (για την δημοσιότητα του θέματος λέω)μήν αγοράσετε τα φάρμακα για να του δώσετε γιατί θα σας τσιμπήσουν.Υπάρχουν και όρια στην δημοσιογραφία και νομίζω εξ΄αιτίας τους ,συμεριλαμβανομένης και της αστυνομίας που αφήνει να διαρεύσουν, βάζουν σε κίνδυνο την ζωή ενός ανθρώπου.

11 comments:

Corfu bee said...

Από τότε που υπάρχουν όλα αυτά τα κώλο-καναλα στην Ελλάδα μας πήρε και μας σήκωσε , Έχουν άποψη για τα πάντα , από σεισμούς και πλημμύρες μέχρι και χαρτιά υγείας ...σύνθημα τους όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω παρασύνθημα εγώ τα ξέρω όλα. Καλή η ενημερώσει και η πολυφωνία αλλά όχι και έτσι μεγάλη ξεφτίλα , 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ 150 κανάλια . Τι να πουν για να γεμίσουν τον χρόνο κουταμάρες. Εδώ στην Κέρκυρα λένε τις ειδήσεις τις βραδυνές σε επανάληψη την άλλη μέρα ... γελοία πράγματα δηλαδή

Anestis Ketsetzidis said...

Για σφαλιάρες είναι οι περισσότεροι στα ΜΜΕ.

zepos said...

Γεια σου Μάρκο,
εκτός από το ταχυδρομείο, έχεις και μελισσοκομικά;

sp-kor said...

exis megalo dikio Marko afto ine ontos paranoiko ala ti na kanis se ola ta epangelmata iparxoun anengefali.

markos aliprantis said...

Ζέππο λάθος έκφραση "μαγαζί"με τα μελισσοκομικά εννοώ την αποθήκη με τα εργαλεία που δουλεύω φτιάχνοντας και επισκευάζοντας τον μελισσοκομικό μου εξοπλισμό.Μια και το έφερε η συζήτηση και επειδή ήσουν χρόνια στην δουλιά μήπως ξέρεις αν υπάρχει τάβλα 15cmX20-22mm;Θέλω να φτιάξω μικρά πατώματα.

zepos said...

Καλημέρα
Και βέβαια υπάρχει τάβλα 15άρα.
Αυτές που είναι πλέον δύσκολο να βρείς είναι οι ρουμάνικες οι φαρδιές από 20 εκ φάρδος και πάνω..
Οι 15άρες είναι 4 μέτρα μήκος

sp-kor said...

pliroforiaka 8a sou sistina na xrisimopiisis kontra plake 8alasis 20mm 8a sou kostisi ftinotera kai ine piotika anotero (meletise to prota)

Kostas said...

Μάρκο γεια σου
Το άκουσα και εγώ, ενοχλήθηκα αφάνταστα, και από αυτό το δελτίο και μετά αποφάσισα, πριν δω ειδήσεις … να παίρνω τα χάπια μου για την πίεση!
Καλή Χρονιά να έχουμε και Καλά Μέλια!

trikalinos-Trikala Greece said...

Φίλε πράγματι δεν παίζονται.
Αν,λέω άν,γίνει κάποιο γκάλοπ με ερώτηση "τι γνώμη έχει ο κόσμος" για όλους αυτούς τους βλάκες που αποκαλούνται δημοσιογράφοι,τότε θα τρέχουν να κρυφτούν.Για κλωτσιές είναι όλοι τους!

IxNiLaTiS said...

Οι δημοσιογράφοι; ΧΑ χα
Αυτοί αν γινόταν να σφάξουν την μάνα τους μπροστά στον φακό, θα το έκαναν προκειμένου να αυξήσουν την τηλεοπτικότητά τους. Και την παρθενιά της κόρης τους σε πλειστηριασμό θα έβγαζαν ...

Και να σκεφτείς πως αυτή η ομάδα από στυγερούς τυχοδιώκτες διαμορφώνει την συνείδηση του (ασυνείδητου) κόσμου.

IxNiLaTiS said...

Αυτοί παρακαλάνε να βρεθεί ένα πτώμα για να έχουν είδηση να πουλήσουν .. σίγουρα τώρα παρακαλάνε να κομματιάσουν τον Παναγόπουλο.

- Ξύπνα κε Δημοσιογραφόπουλε να πάς στο κανάλι ... Έγινε πυρκαϊά και κάηκαν ζωντανοί 200 άνθρωποι..
- Δόξα τω θεώ.