Saturday, May 23, 2009

Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω.

Νέες περιβαλλοντικές διατάξεις για μελισσοκομία
Νέες διατάξεις, για την προστασία του περιβάλλοντος, από τη μελισσοκομική δραστηριότητα θεσπίστηκαν με υπουργική απόφαση που τροποποιεί την αγορανομική διάταξη για την ασφάλεια και προστασία του αγροτικού περιβάλλοντος και την πρόληψη αγροτικών αδικημάτων.
Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις :• Απαγορεύεται στους μελισσοκόμους να τοποθετούν κυψέλες σε καλλιεργημένες ή ακαλλιέργητες εκτάσεις, χωρίς προηγουμένως την γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών των εν λόγω εκτάσεων.• Οι μελισσοκόμοι υποχρεούνται να αναγράφουν, σε ικανοποιητικό αριθμό κυψελών, το ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση και το τηλέφωνό τους. • Κατά την τοποθέτηση κυψελών στην ύπαιθρο, πρέπει να ενημερώνεται ο αρμόδιος αγροφύλακας της περιοχής.
• Απαγορεύεται να αφήνονται προεξέχοντα σε δρόμους ή μονοπάτια, κλαδιά δένδρων, θάμνοι ή άλλα αντικείμενα, που εμποδίζουν τη διάβαση πεζών ή οχημάτων, ή να ανοίγονται τάφροι ή άλλες εκβαθύνσεις, ώστε η διέλευση να καθίσταται επικίνδυνη.
22/05/2009

Τα σχόλια δικά σας για αυτούς που το παίζουν οτι ενδιαφέρονται για το περιβάλον

3 comments:

chaniabee said...

Μην αγχώνεσαι φίλε!!!! Στην Ελλάδα βγάζουν νόμους για να μπορείς να τους καταπατήσεις!!! Άσε τους να λένε!!! Και οι βλεπέδες είναι μόνο για ενημέρωση ..όχι για να τους περνούμε την άδεια!!!

beelovers said...

ρε γράφτους τους μαλάκες αυτό που είπα. ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ στο λευκό χαρτάκι στις εκλογές

Anonymous said...

Τα εχουν ισοπεδωσει ολα Μαρκο μου