Γιάννη η μηχανή αυτή είναι δικής μου κατασκευής.Κομπλέ στοιχίζει 1000€.Μετατρέπει την βανίλια σε ζαχαροζύμαρο προσθέτοντας μέλι γύρη και άχνη ζάχαρη,και φτιάχνει ζαχαροζύμαρο με τα γνωστά υλικά μέσα.Η χωρητικότητά της είναι 50 λίτρα περίπου.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ?>ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ Ή ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ...??>..
μετατρεπει την βανιλια σε ζαχαροζυμαρο???? δηλαδι? πρωτα φταζεις βανιλια και μετα την χτυπας με αχνη? γιατι δεν βαζεις κατευθειαν την αχνη και το μελι ?
Φιλε Μαρκο.... Αν και δεν προλαβα να σε...(ανακρινω)..στις 18/2 .... ειχα πολλα να σε ρωτησω..!!! Ενας δοσομετρητης στην εξοδο θα ηταν η τελεια κατασκευη....!!! Τυχερος ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ με τετοιους φιλους....!!!
Κώστα μετά την μηχανή βάζεις ότι γουστάρεις.Δυστυχώς έπρεπε να φύγω λόγω του ότι η γυναίκα μου μόλις είχε εγχειριστεί.Πολλοί είναι οι φίλοι που ήθελαν να τα πούμε αλλά δεν πρόλαβαν.Με πρώτη ευκαιρία θα τα ξαναπούμε από κοντά.
15 comments:
apo poy thn phrate??kai poso??
Γιάννη η μηχανή αυτή είναι δικής μου κατασκευής.Κομπλέ στοιχίζει 1000€.Μετατρέπει την βανίλια σε ζαχαροζύμαρο προσθέτοντας μέλι γύρη και άχνη ζάχαρη,και φτιάχνει ζαχαροζύμαρο με τα γνωστά υλικά μέσα.Η χωρητικότητά της είναι 50 λίτρα περίπου.
Γεια στα χέρια σου Μάρκο
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ?>ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ Ή ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ...??>..
Μάρκο στις κατασκευές παίρνουμε "ΑΡΙΣΤΑ",ωστόσο στην "προώθηση προϊόντων" έχουμε... πρόβλημα!
φαντάζομαι ότι κάνει και σκέτο ζαχαροζυμαρο χωρίς βανίλια , άχνη και μελι μονο σωστα ?
τι άλλες μελισσοκομικές κατασκευές φτιάχνεται ?
Γιάννη είναι δύσκολη η κατασκευή γιατί θέλει τόρνο,στράντζα,ψαλίδι,κλπ
Αν θέλεις να σου φτιάξω γράψε μου e-mail
Γιώργο ναι φτιάχνει και ζαχαροζύμαρο.Η συγγεκριμένη φτιάχνει 50 κιλά περίπου.
kai poso 8a moy stoixhsei an moy thn kataskeyasete eseis???
Η συγγεκριμένη στοιχίζει 1100€ κομπλέ με 3 ίππους μοτέρ
μετατρεπει την βανιλια σε ζαχαροζυμαρο???? δηλαδι? πρωτα φταζεις βανιλια και μετα την χτυπας με αχνη? γιατι δεν βαζεις κατευθειαν την αχνη και το μελι ?
Φιλε Μαρκο....
Αν και δεν προλαβα να σε...(ανακρινω)..στις 18/2 .... ειχα πολλα να σε ρωτησω..!!!
Ενας δοσομετρητης στην εξοδο θα ηταν η τελεια κατασκευη....!!!
Τυχερος ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ με τετοιους φιλους....!!!
Παντελή φτιάχεις και όπως το λές αλλά αν το φτιάξεις πρώτα βανίλια είναι περισσότερη η ποσότητα
Κώστα μετά την μηχανή βάζεις ότι γουστάρεις.Δυστυχώς έπρεπε να φύγω λόγω του ότι η γυναίκα μου μόλις είχε εγχειριστεί.Πολλοί είναι οι φίλοι που ήθελαν να τα πούμε αλλά δεν πρόλαβαν.Με πρώτη ευκαιρία θα τα ξαναπούμε από κοντά.
Post a Comment