Saturday, March 31, 2012

H.....έκπληξη!!!!!!!!









Σαββάτο πρωΐ είμαι στο μηχανουργείο και έπισκεύαζα μια αντλία για να ποτίσω την πατάτα μου όταν χτυπά το τηλ και ήταν ο Ανέστης.Τον ακούω λίγο-έτσι κάπως-περίεργα να με ρωτά πότε θα γυρίσει η γυναίκα μου στο σπίτι από το μαγαζί γιατί λέει θέλει να την ρωτήσει για μια συνταγή(ως γνωστόν είναι η Βέφα της Πάρου)η Δέσποινα.Τού απαντώ οτι καλύτερα να την πάρει στο γραφείο γιατί δεν ξέρω ακριβώς .Τελειώνω την δουλιά μου και παίρνω τηλ στο γραφείο για να ρωτήσω αν έχουν πάρει τα παιδιά ψωμί ή θα πάρω εγώ από την Νάουσα.Σε κάποια στιγμή μου λέει οτι είδε κάποιον φεύγοντας από το μαγαζί να μοιάζει καταπληκτικά στον Ανέστη λές και είναι σωσίας του.Τί λές της λέω αν ξαναμιλήσω θα του το πώ.Να μην πολυλογώ πήγα στο σπίτι μεσημεράκι είχε έρθει και η κυρά και καθόμαστε να φάμε.Σε λίγο κτυπά η πόρτα(οχι το κουδούνι) κοιτάω κανείς δεν φαίνεται από το τζάμι.Σηκώνομαι και ανοίγω και τί να δώ;.Την Δέσποινα φορτωμένη με τσάντες και τον Ανέστη με την κάμερα να τραβάει βίντεο!!!!!Τρέλάθηκα.Μου την έφερε αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.




Ευτυχώς και ήρθαν τα παιδιά και πέρασε ένα τριήμερο ευχάριστο με γέλια.Δεν ξεχάσαμε βέβαια και τα μελίσσια για την παραγωγή Β.Π και έλεγχο των βασιλισσών.Μάλιστα σε ένα από τα ορφανά μελίσσια που έχω για Β.Π και μελίσσι αποπεράτωσης κάπου είχε ένα βασιλοκέλι δικό του χωρίς να το δώ με αποτέλεσμα να βγεί η μάνα και να πάρει δρόμο το βρήκα και το πιάσαμε ευτυχώς και δυστυχώς για το δεξί μου χέρι που απ΄τα Χριστούγεννα έχω πάθει τενοντίτιδα στον ώμο και χειροτέρεψε .

10 comments:

explore.bees said...

Μπράβο σας ,, αυτά τα αυθόρμητα και τα ξαφνικά τελικά είναι και τα ποιο ωραία .
Κάτι είχα ψυλιαστεί βέβαια όταν ο Ανέστης έγραφε για μποφόρ στο Αιγαίο .
Να είστε καλά και πάντα τέτοια .
Χρήστος

Exagono said...

Μπραβο μια ωραια παρεα.Τον Ανεστη τον λεω ναρθει στο χωριο μια ωρα δρομο και δεν ερχεται αλλα για σενα Μαρκο τρεχει μεχρι την Παρο.
Ναστε καλα.

Θεοδόσης Κατσαρός said...

Μράβο σας! Και μετά και οι δυο σας μου κάνατε πλακίτσα!
Στο τηλ τους φίλους τους έχω καθέναν με το τραγούδι του. Χτυπά το τηλ με τον ήχο του Μάρκου και μου μιλάει ο Ανεστης και μετά ήρθε η εξήγηση...είπα και γώ; Χάρηκα που περασατε ωραία!

glam said...

Σας ενημερώνω ότι απάντησα στο σχόλιό σας στο "Γόνιμο..."

ευχαριστώ.

glam said...

Απάντηση από έναν πορωμένο χονδρόπετσο , που γράφει @αλακίες.


glam είπε...
Μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση
σε φίλο, που αφορά το ίδιο θέμα και ίσως βρείτε ενδιαφέρουσα!

αθεόφοβος είπε : Η αυτοκτονία είναι μια υπέρτατη προσωπική επιλογή που κανένας μας δεν μπορεί να κρίνει.

Αγαπητέ Αθεόφοβε:
Λυπάμαι που επανέρχομαι, αλλά θεωρώ ότι εδώ κάνεις λάθος .
Θα είχες δίκαιο αν , μέσω αυτής , δεν είχαμε ευθεία παρότρυνση σε εγκληματικές πράξεις, πράξεις που καθόλου δεν αποκλείω σύντομα , στην δύσκολη εποχή που ζούμε, κάποιοι ανεγκέφαλοι να θελήσουν να πραγματοποιήσουν !
( Άλλωστε το δέλεαρ δεν είναι μικρό: Αφού έγινε ήρωας αυτός , γιατί να μη γίνω και γώ !)
Όπως θα διάβασες στην τελευταία του επιστολή , ο αυτόχειρας παροτρύνει σαφέστατα σε «δυναμική» δράση και συγκεκριμένα , να πάρουμε τα Καλάσνικοφ και να ορμήσουμε, στους ….ενόχους! και όποιον πάρει ο χάρος.
Επειδή έχουμε μια πρόσφατη παρόμοια ιστορία στην γειτονία μας , (Αλβανία) όπου οι άνθρωποι πήραν τα όπλα με καλό "σκοπό" και ακόμα σφάζονται ………...
Επειδή δεν θέλω για την πατρίδα μου και τους ανθρώπους της , την ίδια τύχη. (της φτάνουν οι μπελάδες που έχει....)

Επειδή προτιμώ να γλυτώσουν χίλιοι ένοχοι , παρά να τιμωρηθεί ένας αθώος.

Γι αυτό θεωρώ υποχρέωσή μου να δηλώσω ξεκάθαρα την αντίθεσή μου στα πιστεύω αυτού του ανθρώπου , όπως διατυπώθηκαν στο τελευταίο του σημείωμα.

φιλικά

6 Απριλίου 2012 6:34 μ.μ.
Δημοσίευση σχολίου

markos aliprantis said...

glam ότι και να μου λές ηθικός αυτουργός είναι το κράτος.Τα λέω έτσι χύμα γιατί δεν ανήκω σε κανέναν και δεν πολιτεύομαι.Ίσως αν πολιτευόμουν να είχα διαφορετική άποψη όπως στον τίτλο που έδωσες στο blog σου"υψηλοσυνταξιούχος που έπαιρνε 1500€(ενώ πρώτα έπαιρνε 2000€)αυτοκτονεί.
Να σου πώ και κάτι;Πρίν μας χώσουν στο μνημόνιο τα καλά παιδιά μας έπαιρνα 2100€ και επικουρικό περίπου 900€ κάθε δυό μήνες.Ζούσα την οικογένειά μου αξιοπρεπώς χωρίς μπουζούκια και κάθε τόσο και λιγάκι ταβέρνες, σπούδασα τα παιδιά μου και σπουδάζω το τελευταίο μου παιδί. Πλήρωνα 35 χρόνια μεγάλα ποσά για να πάρω αυτή την σύνταξη.Τώρα η σύνταξή μου είναι 1380€ και 438 κάθε δυό μήνες η επικουρική.
Και σε ρωτάω Μπορεί κάποιος που δεν έχει καβάτζα ή δεύτερη δουλιά με σύνολο αποδοχών 1500€ να πληρώνει ενοίκιο και έξοδα σπουδών(πάει το δωρεάν παιδία)συν τετραμελή οικογένεια να ταΐσει συν χαράτσια κλπ φτάνουν;;;;;
Πάντως αν δώ κάποιον από αυτούς που μας έβαλαν στο μνημόνιο θα τον αυτοκτονήσω.Εγώ είμαι σκληρόπετσος και αγωνιστής στην ζωή από τα 9 μου χρόνια δεν αυτοκτονώ.

glam said...

Μάρκο , αν δεν το ξέρεις σε ενημερώνω ότι, ήδη κάποιοι ανεγκέφαλοι ακολουθώντας την προτροπή του μακαρίτη, μετά την πολιτική του κηδεία επιτέθηκαν και έδειραν δυο ειδικούς φρουρούς στο Σύνταγμα, απλά επειδή πήγαιναν στην δουλειά τους ........
Καλά πάμε!
Επίσης , δεν κατάλαβα γιατί μου το έγραψες , και εγώ χύμα τα λέω και ας μην αρέσουν σε πολλούς , ούτε ανήκω σε κανέναν , ούτε και πολιτεύομαι.

Όσο για το ερώτημά σου , κατανοώ τις δυσκολίες σου, και πίστεψε με, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, και υπάρχουν και πολύ χειρότερα , όπως άνεργοι με πρόβλημα επιβίωσης κλπ ......
Διαφωνώ επίσης ως προς το ότι φταίει για όλα το μνημόνιο, πρώτα απ΄ όλα εμείς φταίμε και οι πολιτικοί που ψηφίζανε τόσα χρόνια , ας μην κατηγορούμε μόνο τους πολιτικούς , καλοί είναι οι «αποδιοπομπαίοι τράγοι» για εκτόνωση , αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα!

IxNiLaTiS said...

Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά και καλά.

Θεοδόσης Κατσαρός said...

Χριστός Ανέστη , Χρόνια Πολλά.

giannis kazanis said...

Μαρκο: Χριστός Ανέστη!!!!
Χρόνια πολλά!!!!!!!!!