Saturday, October 27, 2012

Mήπως κάνω λάθος;;;;;;;;

Καλά οικονομικά μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε αλλά και ηθικά να μας ρίξουν τόσο!!!!!
ακούω τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις να λένε για τα μέτρα που λήφθηκαν και θα ληφθούν αύριο στην παρέλαση!!
Έχω την εντύπωση πως οι παρελάσεις είτε στρατιωτικές είτε μαθητικές  γίνονται για τον λαό και ΟΧΙ για τους κάθε είδους επισήμους που αποτελούνται κυρίως από κομματόσκυλα.
Τελικά διοργανωσαν παρέλαση σύμφωνα με τα μέτρα τους και μόνο.Ποιός λαός θα χειροκροτήσει και θα ανεβάσει το ηθικό αυτών που παρελαύνουν; Από τα 150 μέτρα που από ότι ακούω θα είναι ο λαός;;;; γιατί λέει θα υπάρχουν κικλιδώματα για να τους προστατεύσουν.Ρε μ@λ@κες αφού νομίζετε οτι θα σας λυντσάρει ο κόσμος μην πάτε ρέέέέέέέέ.Θα πληρώσω τα έξοδα μιας παρέλασης σαν Έλληνας φορολογούμενος χωρίς να μου επιτρέπεται να δώ την παρέλαση;;
                                                 ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

5 comments:

evangelos naxios said...

Αγαπητέ Μάρκο καλημέρα,είσαι και εσύ ένας από τα εκατομμύρια του λαού που δεν τα φάγαμε μαζί.......και δεν κάνεις λάθος!!!!!!

πρόσεχε την υγεία μας γιατί δεν είμαστε ούτε για εξετάσεις.....τα κοπρόσκυλα....

Μαρία said...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα...Δεν κάνεις λάθος...Δεν θέλω τα παιδιά μου να αποδίδουν τιμές σε λαμόγια πολιτικούς...Χάνουν έτσι το μέτρο και μαθαίνουν όλα να τα θεωρούν αποδεκτά,ακόμη και τη διαφθορά... Προτιμώ να μην παρελάσουν καθόλου,με λύπη βέβαια αλλά το προτιμώ...

markos aliprantis said...

Αδελφέ Βαγγέλη έχεις δίκιο.
Με το υπέροχο σύστημα υγείας που έκαναν ΕΟΠΥΥ δεν είναι ούτε να αρρωσταίνεις.Ειδικά εδώ στην Πάρο δεν ξέρω αν μαθαίνεις στο Κ.Υ Πάρου δεν υπάρχουν γιατροί και γενικότερα εξοπλισμός με αποτέλεσμα ύστερα από 35 χρόνια πληρωμής στο ΤΑΠ-ΟΤΕ να μην δικαιούμαι να αρρωστήσω γιατί θα πεθάνω σαν το σκύλο στ'αμπέλι.

markos aliprantis said...

Οστρια(Νοτιάς)αν τα παιδιά μου ήταν μικρά σίγουρα δεν θα έκαναν παρέλαση όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και εδώ.Μάλιστα φέτος εδώ οι τοπικοί"άρχοντες"δεν έστησαν εξέδρα επισήμων.Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό.

Θεοδόσης Κατσαρός said...

Φίλε μου Μάρκο καλά τα λες.
Χθες κατέβηκα στην παρέλαση , καμάρωσα και χειροκρότησα με την καρδιά μου τους ανάπηρους πολέμου που μετριόνταν στα δάκτυλα του ενός χεριού ,καμάρωσα και χειροκρότησα με την καρδιά μου την μαθητιούσα νεολαία μας ,τα στρατευμένα παιδιά μας, την φιλαρμονική του Δήμου μας.
Το ίδιο έκαναν και χιλιάδες συμπολίτες μου. Κανένας δεν έδωσε σημασία ποιοι ήταν [ αν ήταν] απομονωμένοι μακριά απ το λαό πίσω και μακριά απ τα σιδηρά κιγκλιδώματα περιφρουρούμενοι από ισχυρές δυνάμεις Λιμενικών , Ο.Υ.Κ. Αστυνομίας και ΜΑΤ.
Η Εκφωνήτρια δεν ανέφερε κανέναν επίσημο ως τιμώμενο πρόσωπο , κανέναν ως εκπρόσωπο της Κυβέρνησης , της Αντιπολίτευσης, της Βουλής , της Περιφέρειας, του Δήμου,[για αυτό λέω αν ήταν] παρά μόνον το όνομα του Φρούραρχου Ταξιάρχου όταν άρχισε η παρέλαση των Στρατιωτικών τμημάτων. Μετά από όλα αυτά νομίζω πως αποδόθηκε η πρέπουσα τιμή στους ΗΡΩΕΣ και μόνο του Έπους του 1940.