Tuesday, January 29, 2008

Μας πήρε και μας σήκωσε

Από την περασμένη Τετάρτη άρχισε ο συνηθισμένος αέρας του Χειμώνα.Πεμπτη,Παρασευή,Σαββατο χωρίς καράβια.Ξημερώματα Κυριακής εσπασε ο καιρός μπονάτσα λύθηκε το απαγορευτικό μόνο για μια μέρα!!! Δευτέρα πάλι τα ίδια και χειρότερα.Ο ΒΔ έφτασε τα 100χλμ με 6 κελσίου εδώ είναι σαν -3 .Ολη νύχτα βούζε και μούγκριζε σαν θηρίο πέρνοντας τα πάντα στο διάβα του.Πρέπει να έγιναν πολλές ζημιές και με το που ξημερώσει θα κάνω βόλτα στα μελισσοκομεία για να δώ πόσα έχει ρίξει κάτω.

6 comments:

zepos said...

Ο 10άρης μαΐστρος χθές μπήκε στο παλιό λιμάνι μας και τάκανε όλα ένα σουρό.. Ευτυχώς που το γύρισε γρήγορα σε γαρμπή, αλοιώς θάχαμε κλάματα..
Και σήμερα όμως ο Αίολος δεν ξύπνησε με τα καλά του!!!

skyrianbee said...

Τα ίδια και εδώ παιδιά αλλά και κρύο πολύ κρύο!

Beekeeper said...

ωχ. κι εσυ Μαρκο εχεις και 8αρες ε? πιο λεπτες.

Anonymous said...

Βρήκα μια 3-4 μέτρα πιό πέρα.Ευτυχώς και ήταν γεμάτη με τελάρα και απ΄ότι φαίνετε δεν έπαθε σοβαρή ζημιά.Για όποιον έχει έρθει στην Πάρο η θάλασσα κάτω στο λιμάνι πέρναγε πάνω από τον Αϊ-Νικόλα και έφτανε στην μέση του πάρκου.Μερικοί μιλάνε για 11-12 μποφόρ που σε συνδιασμό με το κρύο ήταν σκέτη κατάψυξη.Τσουρούφλισε την ξυνήθρα και την έκανε μαύρη απ΄το ξεροβόρι.

chaniabee said...

ο γείτονας μου (έχομε 3 χρόνια να μιλήσομε) είχε πλάκες φωτοβολταικες στην ταράτσα του!!! αλλά την νύχτα γίνανε αιολικές !! και προσγειώθηκαν στον κήπο με τα λαχανικά του !!!

zepos said...

"Αιολικές πλάκες"!!
Χαχαχαχαχα!! Είσαι ορέος!!