Thursday, June 24, 2010

Ρε που πάς ρε Καραμήτρο;;;;;;;;;;

Φαίνεται πως η οικονομική κρίση δεν ακουμπά τους πολιτικούς.Ας υποφέρει ο κοσμάκης από την οικονομική κρίση και να μην πάει διακοπές αφού του έχει φύγει ο κ---λος όλο τον χρόνο στην δουλιά λόγω μείωσης των οικονομικών του οι δικοί μας δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Πρόσφατα έμαθα οτι θα έρθει για διακοπές στην Πάρο ένας (δεν ξέρω ίσως τον ακολουθήσουν και άλλοι) πολιτικός μας και παρακαλώ θα μείνει σε σουΐτα των 500€ την βραδυά.Άν προσθέσεις την προσωπική φρουρά (4-5)άτομα τα φαγητά κλπ πιάνουν τα 15-20 χιλιάρικα σε ευρώπουλα οι διακοπές του που του τις πληρώνουμε όλοι εμείς.Αυτοί κόβουν την σύνταξη σε ανάπηρα παιδάκια που είναι τα μισά από τα έξοδα των διακοπών τους.Τέτοιοι είμαστε και καλά να μας κάνουν και όπως έχω ξαναγράψει ΔΟΞΑΣΤΕ τους.

10 comments:

Anestis Ketsetzidis said...

Μάλλον στη δικιά μου σουίτα θα μείνει...
Μάρκο μη θυμώνεις,κάνει σφιχτή οικονομία ο άνθρωπος.

IxNiLaTiS said...

Ο Ανέστης έχει δίκιο. Κάνει διακοπές με 20 χιλιάρικα στην Πάρο, ενώ θα μπορούσε να κάνει με 200.000 στην Χαβάη. Κι αυτός οικονομία κάνει ...

Και να δείς οτι όλους αυτούς τελικά θα τους ξαναψηφίσουν οι καφροΈλληνες. Προφανώς ο λαός θέλει τον επιβήτορά του ???

markos aliprantis said...

Σήμερα πήρα και την επιβεβαίωση οτι έκοψαν και το επίδομα της άδειας.Κρίμα δυό φορές,μία γιατί μου στέρησαν ένα εισόδημα και δύο γιατί έκοψαν κατάκτηση των εργαζομένων που είχαν κερδίσει με αγώνες και αίμα.

IxNiLaTiS said...

Μάρκο αυτά είναι μόνον η αρχή. Σε λίγο θα ψωνίζεις στο σουπερμάρκετ, και θα φοβάσε όταν βγείς έξω με τα ψώνια, μήν σου σπάσουν το κεφάλι για να σου τα πάρουν. Σου φαίνεται απίθανο; Κάτσε και θα δείς ...

Ερευνώντας και μαθαίνω said...

Γειά σου Μάρκο με το όμορφο νησί σου
η ιστορία επαναλαμβάνεται ,έτσι είναι τα πράγματα διαχρονικά σε όλα τα καθεστώτα ...
Οι κυβερνώντες και οι παρατρεχάμενοί τους σε όλα τα κράτη της γης δεν ζούν όπως ο λαός ,τρώνε τα καλύτερα φαγητά(αστακούς κλπ) ,πίνουνε τα καλύτερα ποτά(κρασιά ή άλλα ποτά απίστευτου κόστους)γα....τα καλύτερα μ.....,ζούνε με λίγα λόγια μέσα στην χλιδή ΚΑΙ φυσικά τους γράφει και η ιστορία!
Ας προσέξουνε όμως ιστορία έγραψε και ο Τσαουσέσκου και η οικογένειά του (δεν έμεινε κανείς !), δεν θα ήθελαν να έχουν τέτοια τύχη -ούτε να γράψουν τέτοια ιστορία.
Αν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση θα την έχουν ! γιαυτό ή πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορές ή να φύγουν -να πάνε αλλού -όσο είναι νωρίς.

Θεοδόσης Κατσαρός said...

Γιατί φωνάζουν αυτοί?
Γιατί μεγαλειότατη πεινάνε δεν έχουν ψωμί να φάνε.
Δόστους παντεσπάνι.!!
Τι να πούμε όταν 500 € δεν είναι το μηνιάτικο πολλών.

Anestis Ketsetzidis said...

Φίλοι
τα δύσκολα πέρασαν!!!
Τα χειρότερα έρχονται!!!

markos aliprantis said...

βασίλη είμαι μέσα

Ρίκη Ματαλλιωτάκη said...

Μα εμεις τους διδουμε αυτη την ευκαιρία φιλε μου, εμεις με τη ψήφο μας.....
Ας ξυπνήσουμε λοιπον επιτέλους, κι ας κρατησουμε για εμας το μονο όπλο που εχουμε για να τους πολεμήσουμε, την ΨΗΦΟ μας


Κανένας κερατάς πια πάνω απο το κεφάλι μας ΚΑΝΕΝΑΣ
Θα πεις αναρχία;
Ναι αναρχία, κάλλιο αναρχία με τη βούλα παρά να εξακολουθούμε να τους ταιζουμε με χρυσα κουταλια και να εθελοτυφλούμε πως θα πετάξουν και σ εμας κανενα κοκαλάκι
Δεν ειμαστε σκύλοι, ας το καταλάβουμε πια, ΕΛΕΟΣ

Ρίκη Ματαλλιωτάκη said...

Σ εμενα μιλας;